VIDEO: Manifestační mítink 2017

Dne 14. září se v pražské sportovní hale Arena Sparta uskutečnil třetí ročník manifestačního mítinku #KonecLevnePrace. Děkujeme všem účastníkům a koordinátorům mítinku za skvělou spolupráci. V tomto článku naleznete také prezentace #KonecLevnePrace a Volby 2017 použité na mítinku a prohlášení účastníků.

ČMKOS radí na veletrhu JOBS EXPO 2017

Svůj stánek má na veletrhu JOBS EXPO 2017 také ČMKOS. Právníci zde zdarma poskytují poradenství a informují o výhodách členství v odborech.

Právník ČMKOS Tomáš Palla v doprovodném programu s názvem Nástrahy pracovního trhu upozorňuje na některá úskalí při sjednávání pracovní smlouvy. Jeho prezentaci bude možné v rámci doprovodného programu zhlédnout i v pátek 10. března od 13 hodin.

Manifestační mítink #KonecLevnePrace 2016

Ve středu 7. září se ve sportovní hale Arena Sparta v Praze uskutečnil úspešný manifestační mítink odborů. V tomto článku naleznete veškeré výstupy z mítinku.

FOTO: Odbory v regionech 2016

Fotografie z akce akce Odbory v regionech 2016. Návštěvníci stanu ČMKOS se na každém výjezdu mohli dozvědět informace o odborech či dostat právní radu zdarma. A ani ti nejmenší návštěvníci se v našem stanu určitě nenudili.